Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Zöldfűszeres töltött csirkecomb

Adásban volt: 2014. május 7.
A recepthez tartozó videó
Töltött csirke igazi ízgazdag töltelékkel, sok petrezselyemmel és szabadon választható zöldfűszerekkel.
2015. november 5.

Hozzávalók

4 adag
  • 4 db egész csirkecomb
  • vaj
  • citrom
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 zsemle

  • bors
  • 1 tojás
  • pár levél medvehagyma vagy bármilyen friss zöldfűszer

Elkészítés

A zsemléket szeletekre vágjuk és vízbe beáztatjuk, alaposan kinyomkodjuk.
A kinyomkodott zsemléhez hozzáadunk egy tojást, a felaprított medvehagymát vagy bármilyen más zöldfűszereket és a petrezselymet, majd egy kevés reszelt citromhéjat is hozzákeverünk.
Sózzuk, borsozzuk, majd jól összekeverjük és megtöltjük vele a csirkecombokat.
A combokat kívül is sózzuk, borsozzuk.
Egy tepsibe kevés olívaolajat öntünk és beletesszük a fűszerezett, töltött combokat.
Bőrös részüket vajjal átkenjük , majd sütőben ropogósra sütjük.

4.5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Almás, mákkrémes sütemény

Almás, mákkrémes sütemény

Gyorsan és könnyen összeállítható sütemény, amit mégis kifejezetten elegánssá tesz a mákkrém és az egymáshoz simuló almaszeletek.
Petrezselymes karalábéleves

Petrezselymes karalábéleves

A zsenge karalábéból készült leves, elhozhatja nekünk a várva várt tavaszt.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!