Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Zöldfűszeres töltött csirkecomb

Adásban volt: 2014. május 7.
A recepthez tartozó videó
Töltött csirke igazi ízgazdag töltelékkel, sok petrezselyemmel és szabadon választható zöldfűszerekkel.
2015. november 5.

Hozzávalók

4 adag
  • 4 db egész csirkecomb
  • vaj
  • citrom
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 zsemle

  • bors
  • 1 tojás
  • pár levél medvehagyma vagy bármilyen friss zöldfűszer

Elkészítés

A zsemléket szeletekre vágjuk és vízbe beáztatjuk, alaposan kinyomkodjuk.
A kinyomkodott zsemléhez hozzáadunk egy tojást, a felaprított medvehagymát vagy bármilyen más zöldfűszereket és a petrezselymet, majd egy kevés reszelt citromhéjat is hozzákeverünk.
Sózzuk, borsozzuk, majd jól összekeverjük és megtöltjük vele a csirkecombokat.
A combokat kívül is sózzuk, borsozzuk.
Egy tepsibe kevés olívaolajat öntünk és beletesszük a fűszerezett, töltött combokat.
Bőrös részüket vajjal átkenjük , majd sütőben ropogósra sütjük.

4.5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Almás, mákkrémes sütemény

Almás, mákkrémes sütemény

Gyorsan és könnyen összeállítható sütemény, amit mégis kifejezetten elegánssá tesz a mákkrém és az egymáshoz simuló almaszeletek.
Petrezselymes karalábéleves

Petrezselymes karalábéleves

A zsenge karalábéból készült leves, elhozhatja nekünk a várva várt tavaszt.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.