Zöldfűszeres töltött csirkecomb
Adásban volt: 2014. május 7.
A recepthez tartozó videó

Töltött csirke igazi ízgazdag töltelékkel, sok petrezselyemmel és szabadon választható zöldfűszerekkel.
2015. november 5.
Hozzávalók
4 adag- 4 db egész csirkecomb
- vaj
- citrom
- 1 csokor petrezselyem
- 2 zsemle
- só
- bors
- 1 tojás
- pár levél medvehagyma vagy bármilyen friss zöldfűszer
Elkészítés
A zsemléket szeletekre vágjuk és vízbe beáztatjuk, alaposan kinyomkodjuk.
A kinyomkodott zsemléhez hozzáadunk egy tojást, a felaprított medvehagymát vagy bármilyen más zöldfűszereket és a petrezselymet, majd egy kevés reszelt citromhéjat is hozzákeverünk.
Sózzuk, borsozzuk, majd jól összekeverjük és megtöltjük vele a csirkecombokat.
A combokat kívül is sózzuk, borsozzuk.
Egy tepsibe kevés olívaolajat öntünk és beletesszük a fűszerezett, töltött combokat.
Bőrös részüket vajjal átkenjük , majd sütőben ropogósra sütjük.
Megosztom barátaimmal