Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Zöldfűszeres grillezett halfasírt

Adásban volt: 2014. május 12.
A recepthez tartozó videó
A közkedvelt fasírt, most halból, zöldfűszerekkel.
2016. április 9.

Hozzávalók

10-12 darab
  • 40 dkg lazac
  • 1 tojás
  • 2 ek panko morzsa
  • 4-5 szál újhagyma
  • 1 csokor kapor
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • pár szál medvehagyma
  • 1 citrom

  • bors

Elkészítés

A lazacfilét apró kockákra vágjuk, és egy tálban összekeverjük a panko morzsával, a felkarikázott újhagymával, és apróra vágott medvehagymával (esetleg petrezselyemmel és snidlinggel), valamint a kaporral.
Egy egész citrom héját belereszeljük, majd egy tojást, valamint sót és borsot is belekeverünk.
A masszából kis pogácsákat formázunk, és kevés forró olajban, oldalanként 2-2 perc alatt aranybarnára sütjük.

5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Karalábé- és reteklevélfőzelék curryvel

Karalábé- és reteklevélfőzelék curryvel

A levél bizony rajtuk marad – mondja most már Szatmári Feri, a főzelékes, magabiztosan a piaci kofáknak. Miért dobnánk ki őket, ha lehet belőlük pesztó, levesbetét vagy éppen főzelék?

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?