Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Zöldfűszeres grillezett halfasírt

Adásban volt: 2014. május 12.
A recepthez tartozó videó
A közkedvelt fasírt, most halból, zöldfűszerekkel.
2016. április 9.

Hozzávalók

10-12 darab
  • 40 dkg lazac
  • 1 tojás
  • 2 ek panko morzsa
  • 4-5 szál újhagyma
  • 1 csokor kapor
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • pár szál medvehagyma
  • 1 citrom

  • bors

Elkészítés

A lazacfilét apró kockákra vágjuk, és egy tálban összekeverjük a panko morzsával, a felkarikázott újhagymával, és apróra vágott medvehagymával (esetleg petrezselyemmel és snidlinggel), valamint a kaporral.
Egy egész citrom héját belereszeljük, majd egy tojást, valamint sót és borsot is belekeverünk.
A masszából kis pogácsákat formázunk, és kevés forró olajban, oldalanként 2-2 perc alatt aranybarnára sütjük.

5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Karalábé- és reteklevélfőzelék curryvel

Karalábé- és reteklevélfőzelék curryvel

A levél bizony rajtuk marad – mondja most már Szatmári Feri, a főzelékes, magabiztosan a piaci kofáknak. Miért dobnánk ki őket, ha lehet belőlük pesztó, levesbetét vagy éppen főzelék?

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.