Zeller majonézes mártásban (rémoulade)
Adásban volt: 2014. január 8.
A recepthez tartozó videó

A vékony csíkokra vágott zeller majonézzel, joghurttal, mustárral, egy kevés mézzel és citrusok levével elkevert mártásban tökéletes köret, és mindenféle sült hús remek kísérője.
2016. január 11.
Hozzávalók
4 személyre- 1 nagy gumó zeller
- 1 kis doboz joghurt
- 2 ek majonéz
- 2 tk magos mustár
- 1 narancs
- 1 citrom
- fehérborecet
- méz
- snidling
Elkészítés
A zellert nagy lyukú reszelőn lereszeljük vagy gyufaszál méretűre vágjuk, és összeforgatjuk a joghurttal, a majonézzel, valamint a magos mustárral.
Hozzáreszeljük egy narancs héját és belefacsarjuk a levét, és egy fél citromét is.
Sózzuk, borsozzuk és adunk hozzá pár csepp fehérborecetet és egy kevés mézet.
Jól összeforgatjuk, és a végén még adhatunk hozzá apróra vágott snidlinget vagy petrezselymet.
Megosztom barátaimmal