Wokban sült marhahúsos egytálétel

Hozzávalók
- friss gyömbér
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db chilipaprika
- 20 dkg marha hátszín
- 1 db újhagyma
- kígyóuborka
- 1 db kínai kel
- 5 db cukorborsó
- pár csepp szezámolaj
- 2 ek szezámmag
- 2 ek szójaszósz
Elkészítés
A marha hátszínt szálirányra merőlegesen felszeleteljük vékony csíkokra.
A felforrósított wokba tesszük először az apróra vágott gyömbért, fokhagymát és a chilipaprikát és kevés olajon lepirítjuk. De vigyázzunk, nehogy leégjenek.
Adjuk hozzá a húst és pirítsuk le ezt is. Majd jöhet hozzá a többi zöldség is: a félbevágott és felszeletelt vöröshagyma, a csíkokra vágott kígyóuborka, felkarikázott újhagyma és a kínai kel felcsíkozott szárát.
Öntsünk rá egy kevés szójaszószt és pirított szezámolajat.
Végül tegyük bele a kínai kel felcsíkozott leveleit és a cukorborsót.
