Villámgyors, likőrös poharas tiramisu
Adásban volt: 2014. október 3.
A recepthez tartozó videó

Vendégváró tiramisu-pohár, melynek csak egy fél órát kell állnia a hűtőben, hogy tökéletes legyen!
2016. április 7.
Hozzávalók
4 adag- 4 tojás
- 4 ek. cukor
- 1 espresso (kb. 10 ek)
- 4 ek.amaretto likőr
- 25 dkg mascarpone
- 1 cs. babapiskóta
Elkészítés
A tojássárgákat habosra keverjük a cukorral. Hozzáöntjük a kávét, a likőrt. Ezután vízgőz felett továbbhabosítjuk, amíg a hab elég sűrű nem lesz. Egy tálban óvatosan összekeverjük a szoba hőmérsékletű mascarponéval. Poharak aljába összetörjük a babapiskótát, és arra kanalazzuk a habot. Legalább fél órára hűtőbe tesszük.
Megosztom barátaimmal