Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Tonhalsaláta koktélparadicsommal

2016. szeptember 2.

Hozzávalók

  • 4 csésze főtt masnitészta
  • 1 doboz koktélparadicsom, félbevágva
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 3 evőkanál vörösborecet
  • ½ csésze petrezselyem, apróra vágva
  • 1 tonhalkonzerv, lecsöpögtetve, összemorzsolva

Elkészítés

Tedd az összetevőket egy nagy tálban, és alaposan keverd össze. Oszd el a salátát 4 dobozba, és felhasználásig tedd a hűtőbe.

 Tippek:

  1. Fűszerezhetjük frissen őrölt borssal, tengeri sóval, bármilyen ízesített sóval.
  2. Egy kis apróra vágott lilahagymával is feldobhatjuk a salátát.
  3. Masnitészta helyett bármilyen más tésztát is használhatunk.

 

Forrás: kidspot.com.au

 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Tonhal steak grillezett zöldséggel

Tonhal steak grillezett zöldséggel

Csomor Csilla színésznő nagyon szeret főzni, főleg a könnyedebb, franciás fogások ihletik meg. De a grill szezon is teljesen lázba hozza. Az alapokat édesanyjától leste el és mára már mindenevő lett. Szeret a konyhában, alkotni, kísérletezni is.
Citromos marinált édeskömény tonhallal

Citromos marinált édeskömény tonhallal

A citromban marinált édeskömény, a tonhal, a friss zöld fűszerek, az olívaolaj mind mediterrán hangulatúvá teszi a salátánkat és minket is. Gondolatban újra irány a napsütés, a tenger.
Tonhalas bolognai

Tonhalas bolognai

Csavarjunk egyet a mindig bevethető bolognai szószon. A tonhalas változat könnyedebb, mint a húsos, mégis hozza a megszokott ízhatást. Ebben a mártásban garantáltan minden gyerek megeszi a halat.

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!