
Fotó: shutterstock
Tonhalsaláta koktélparadicsommal
Hozzávalók
- 4 csésze főtt masnitészta
- 1 doboz koktélparadicsom, félbevágva
- 1 evőkanál olívaolaj
- 3 evőkanál vörösborecet
- ½ csésze petrezselyem, apróra vágva
- 1 tonhalkonzerv, lecsöpögtetve, összemorzsolva
Elkészítés
Tedd az összetevőket egy nagy tálban, és alaposan keverd össze. Oszd el a salátát 4 dobozba, és felhasználásig tedd a hűtőbe.
Tippek:
- Fűszerezhetjük frissen őrölt borssal, tengeri sóval, bármilyen ízesített sóval.
- Egy kis apróra vágott lilahagymával is feldobhatjuk a salátát.
- Masnitészta helyett bármilyen más tésztát is használhatunk.
Forrás: kidspot.com.au
Megosztom barátaimmal