Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: Tumbász Hédi

Tonhal steak grillezett zöldséggel

Csomor Csilla színésznő nagyon szeret főzni, főleg a könnyedebb, franciás fogások ihletik meg. De a grill szezon is teljesen lázba hozza. Az alapokat édesanyjától leste el és mára már mindenevő lett. Szeret a konyhában, alkotni, kísérletezni is.
2015. április 14.

Hozzávalók

  • Halpáchoz:
  • tk koriandermag,
  • fél chili paprika,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  • 1 marék bazsalikom,
  • 1 marék koriander levél

  • bors
  • 1 citrom leve
  • spárga
  • olvasztott vaj
  • kristálycukor

Elkészítés

Tonhal steak

A pác hozzávalóit egy mozsárban összetörjük, majd a tonhal szeleteket bedörzsöljük vele.
Forró grillen mindkét oldalát 1-1 percig sütjük. Így a közepe rózsaszín marad.

Zöldség

A spárgát tisztítás után olvasztott vajjal megkenjük, grilltepsibe fektetjük, és egy kevés cukorral megszórjuk.
Akkor kész, amikor a cukortól kicsit karamelles, és belül roppanós.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Grillezett lazac zsenge zöldborsós, feta sajtos spenótsalátával

Grillezett lazac zsenge zöldborsós, feta sajtos spenótsalátával

Csomor Csilla színésznőt gyerekkora óta érdekli a konyha világa. Anyukájától tanulta a magyar konyha alapjait, de mára a nemzetközi konyhák fogásait is szívesen készíti.

Tonhallal töltött paradicsom

A tonhalsalátával töltött paradicsom tökéletes vendégváró, de könnyű vacsorának is remek, mellé egy pohár fehérbor és máris szuper lesz az este.

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!