Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: Tumbász Hédi

Tonhal steak grillezett zöldséggel

Csomor Csilla színésznő nagyon szeret főzni, főleg a könnyedebb, franciás fogások ihletik meg. De a grill szezon is teljesen lázba hozza. Az alapokat édesanyjától leste el és mára már mindenevő lett. Szeret a konyhában, alkotni, kísérletezni is.
2015. április 14.

Hozzávalók

  • Halpáchoz:
  • tk koriandermag,
  • fél chili paprika,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  • 1 marék bazsalikom,
  • 1 marék koriander levél

  • bors
  • 1 citrom leve
  • spárga
  • olvasztott vaj
  • kristálycukor

Elkészítés

Tonhal steak

A pác hozzávalóit egy mozsárban összetörjük, majd a tonhal szeleteket bedörzsöljük vele.
Forró grillen mindkét oldalát 1-1 percig sütjük. Így a közepe rózsaszín marad.

Zöldség

A spárgát tisztítás után olvasztott vajjal megkenjük, grilltepsibe fektetjük, és egy kevés cukorral megszórjuk.
Akkor kész, amikor a cukortól kicsit karamelles, és belül roppanós.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Grillezett lazac zsenge zöldborsós, feta sajtos spenótsalátával

Grillezett lazac zsenge zöldborsós, feta sajtos spenótsalátával

Csomor Csilla színésznőt gyerekkora óta érdekli a konyha világa. Anyukájától tanulta a magyar konyha alapjait, de mára a nemzetközi konyhák fogásait is szívesen készíti.

Tonhallal töltött paradicsom

A tonhalsalátával töltött paradicsom tökéletes vendégváró, de könnyű vacsorának is remek, mellé egy pohár fehérbor és máris szuper lesz az este.

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?