Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Tarjás rilette

Adásban volt: 2016. április 11.
A recepthez tartozó videó
Maradék főtt tarjából, villámgyors menő pástétom a reggeli pirítósra.
2016. április 11.

Hozzávalók

  • 10 dkg szobahőmérsékletű kacsazsír
  • 20 dkg konfitált tarja
  • 2 db újhagyma
  • 10 dkg apró savanyú uborka
  • 1 szelet kenyér

  • bors

Elkészítés

A főtt tarját felkockázzuk és egy aprítógépbe tesszük a felkarikázott újhagymával és a kacsazsírral együtt. Sózzuk , borsozzuk és még nem pépes állagúra aprítjuk.

Felhasználásig egy zárható üvegbe tesszük és hűtőszekrényben tartjuk. Pirítósra kenve, szeletelt csemegeuborkával kínáljuk.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Pulykamáj pástétom, „debreceni mézeskaláccsal”

Pulykamáj pástétom, „debreceni mézeskaláccsal”

Kacsa-, vagy csirkemájjal is elkészíthetjük, ez alkalmi fogást. a lényeg, hogy jó minőségű alapanyagokat használjunk. Kaláccsal az igazi!
Pástétom falatkák

Pástétom falatkák

Harmath Csaba ínyenc falatkái, maradékból!

Tokaji aszús, mazsolás csirkemájpástétom

Könnyen beszerezhető, kevés alapanyagból elkészíthető elegáns, ehető ajándék karácsonyra.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!