Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Szezámmagos-bundás csirkemáj

Adásban volt: 2014. június 3.
A recepthez tartozó videó
Ropogós csirkemáj falatok, amik belül krémesek, kívül tényleg roppanósak. Lehet belőle tökéletes ebéd, vacsora, de vendégek is szeretni fogják.
2015. november 21.

Hozzávalók

2-4 adag
  • 30 dkg csirkemáj
  • liszt
  • kefír
  • 1 ek szezámmag
  • 1,5 ek sütőpor

  • bors

Elkészítés

A lisztbe egy kevés sütőport, sót, borsot és szezámmagot keverünk.
A felvágott csirkemájat először lisztkeverékbe, majd kefírbe, majd újra a lisztkeverékbe forgatjuk.
Ezután olajban kisütjük, majd sütőpapírra helyezzük és betesszük a 170 fokos sütőbe 10 percre.
Karalábéhumusszal tálaljuk.

5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Tejkaramellás kalácspuding

Tejkaramellás kalácspuding

Ha maradt egy kis szikkadt kalács a reggelikből, ezzel a pudinggal új életre kelthetjük.

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!