Szezámmagos-bundás csirkemáj
Adásban volt: 2014. június 3.
A recepthez tartozó videó

Ropogós csirkemáj falatok, amik belül krémesek, kívül tényleg roppanósak. Lehet belőle tökéletes ebéd, vacsora, de vendégek is szeretni fogják.
2015. november 21.
Hozzávalók
2-4 adag- 30 dkg csirkemáj
- liszt
- kefír
- 1 ek szezámmag
- 1,5 ek sütőpor
- só
- bors
Elkészítés
A lisztbe egy kevés sütőport, sót, borsot és szezámmagot keverünk.
A felvágott csirkemájat először lisztkeverékbe, majd kefírbe, majd újra a lisztkeverékbe forgatjuk.
Ezután olajban kisütjük, majd sütőpapírra helyezzük és betesszük a 170 fokos sütőbe 10 percre.
Karalábéhumusszal tálaljuk.
Megosztom barátaimmal