Sütőben sült spenót tojással
Adásban volt: 2015. január 9.
A recepthez tartozó videó

Igazi ráérős hétvégi, sós reggeli. Nem csak pasiknak!
2016. január 3.
Hozzávalók
2 adag- vaj
- sonka
- 1 vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 kg friss spenót
- 2,5 dl tejszín
- reszelt parmezán
- 4 tojás
- só
- bors
Elkészítés
A felaprított fokhagymát, hagymát vajon megdinszteljük, azonnal sózzuk. Felcsíkozzuk a sonkát, hozzáadjuk a hagymához. A spenótot megmossuk, felaprítjuk,és ez is a hagymás alapba kerül. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Mikor a spenót összeesett, hozzáöntjük a tejszínt és a parmezánt. Kivajazott hőálló tálba öntjük, és ráütjük a tojásokat. A sütőben 190-200 fokon 10-15 perc alatt sül meg. Chilivel fűszerezhetjük.
Megosztom barátaimmal