Sült pisztráng
Adásban volt: 2014. július 8.
A recepthez tartozó videó

A pisztráng a legfinomabb halak egyike. Pár karika citrom, némi fokhagyma, egy csokor kapor vagy bármilyen zöld fűszer, húsz perc alatt elkészül, és fantasztikus!
2015. november 16.
Hozzávalók
2 fő- 2 egész pisztráng
- citrom
- kapor
- só
- bors
- 1 gerezd fokhagyma
- olivaolaj
Elkészítés
Először a pisztrángokról konyhai papírtörlővel leitatjuk a vizet, majd a bőrüket beirdaljuk.
Sózzuk, borsozzuk,majd 3-3 szelet citromot, 3-3 szelet fokhagymát és fél csokor egész kaprot helyezünk a halak felvágott hasába.
Meglocsoljuk olivaolajjal, majd betesszük a 190 fokos sütőbe 15-20 percre.
Megosztom barátaimmal