Snidlinges csirkefasírt
Adásban volt: 2014. május 21.
A recepthez tartozó videó

Csirkefasírt bambusznyársra húzva, snidlinggel, petrezselyemmel, izgalmasan fűszerezve egy kis fahéjjal, szerecsendióval. Főzelékek kiváló kísérője.
2016. május 8.
Hozzávalók
4 adag- 50 dkg darált csirkehús
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 szál újhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- csipet frissen reszelt szerecsendió
- csipet őrölt fahéj
- 1 ek olivaolaj
- 1 csokor snidling
- 4 bambusznyárs
- 1 tojás
Elkészítés
Egy keverőtálban összedolgozzuk a darált csirkehúst, a tojást, a felkarikázott újhagymát, a felaprított petrezselymet és snidlinget, a lereszelt fokhagymát és szerecsendiót, valamint egy csipet fahéjat. Sózzuk, borsozzuk, majd a masszából fasírtokat formázunk (vagy rányomkodjuk a csirkenyársakra).
Egy bordázott sütőfelületű grillserpenyőben, forró olívaolajon aranybarnára sütjük.
Megosztom barátaimmal