Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Snidlinges csirkefasírt

Adásban volt: 2014. május 21.
A recepthez tartozó videó
Csirkefasírt bambusznyársra húzva, snidlinggel, petrezselyemmel, izgalmasan fűszerezve egy kis fahéjjal, szerecsendióval. Főzelékek kiváló kísérője.
2016. május 8.

Hozzávalók

4 adag
  • 50 dkg darált csirkehús
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 szál újhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • csipet frissen reszelt szerecsendió
  • csipet őrölt fahéj
  • 1 ek olivaolaj
  • 1 csokor snidling
  • 4 bambusznyárs
  • 1 tojás

Elkészítés

Egy keverőtálban összedolgozzuk a darált csirkehúst, a tojást, a felkarikázott újhagymát, a felaprított petrezselymet és snidlinget, a lereszelt fokhagymát és szerecsendiót, valamint egy csipet fahéjat. Sózzuk, borsozzuk, majd a masszából fasírtokat formázunk (vagy rányomkodjuk a csirkenyársakra).
Egy bordázott sütőfelületű grillserpenyőben, forró olívaolajon aranybarnára sütjük.

5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!