Roppanós csalamádé

Hozzávalók
- 1 db kaliforniai paprika
- 1 db paradicsom
- 1 db kisebb uborka
- 1 kisebb fej káposzta
- 1 fehér spárga
- 1 szál újhagyma
- 1 db sárgarépa
- 2 db karfiolrózsa
- só
- tárkonyecet
- cukor
Elkészítés
A sárgarépát vékonyra felkarikázzuk,a spárgát meghámozzuk és vékonyra felszeleteljük.
Az uborkát szintén meghámozzuk, félbevágjuk, magját kikaparjuk és felkarikázzuk.
A paprikát, a leveleire szedett káposztát, a karfiolt és a paradicsomot vékony csíkokra vágjuk.
A felkarikázott újhagymát és a csípős paprikát is felkarikázzuk.
Egy keverőtálban az összes zöldséget jól megsózzuk és meglocsoljuk az ecetes-cukros-sós dresszinggel. Összeforgatjuk és a hűtőben pihentetjük tálalásig.
