
Répakrém
Egészséges reggeli vagy vacsora. Nem csak gyerekeknek!
2016. július 15.
Hozzávalók
- 1 közepes répa finomra reszelve,
- 25 dkg natúr krémsajt
- mustár
- 1 közepes fej sonkahagyma, vagy 3 szál újhagyma,
- só
- bors
- szerecsendió
Elkészítés
A répát előkészítem, finomra reszelem. Megpucolom a hagymát, és a lehető legapróbbra vágom.
Összekeverem a reszelt répát és hagymát a krémsajttal és ízlés szerint mustárral. Én egy erős angol mustárt használtam, mert szerintem érdemes egy kis intenzív ízzel megbolondítani a krémet. Ha végeztem, sóval, borssal, és egy kis szerecsendióval ízesítem.
Tojásba töltve, vagy retek szeleteken tálalva a nyári reggelek különleges fogása.
Megosztom barátaimmal
