Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Répakrém

Egészséges reggeli vagy vacsora. Nem csak gyerekeknek!
2016. július 15.

Hozzávalók

  • 1 közepes répa finomra reszelve,
  • 25 dkg natúr krémsajt
  • mustár
  • 1 közepes fej sonkahagyma, vagy 3 szál újhagyma,

  • bors
  • szerecsendió

Elkészítés

A répát előkészítem, finomra reszelem. Megpucolom a hagymát, és a lehető legapróbbra vágom.

Összekeverem a reszelt répát és hagymát a krémsajttal és ízlés szerint mustárral. Én egy erős angol mustárt használtam, mert szerintem érdemes egy kis intenzív ízzel megbolondítani a krémet. Ha végeztem, sóval, borssal, és egy kis szerecsendióval ízesítem.

Tojásba töltve, vagy retek szeleteken tálalva a nyári reggelek különleges fogása.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Romani Gastro

Romani Gastro receptje

Szerkesztőink kedvencei

Feijoada

Feijoada

Pörkölteket és ragukat bizony nem csak itthon tudunk főzni, érdemes szétnézni kicsit távolabbi konyhákban is. Ez az étel eredetileg Portugáliából származik, de nagyon sok egykori gyarmatuk konyhájába is beépült, így sokan tradicionális brazil fogásként ismerik.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.