
Fotó: shutterstock
Répa (barna)cukor mázban
Köretnek kiváló, de lehet a fő fogásunk is, ha a köretünk hozzá egy kiadós saláta
2016. november 14.
Hozzávalók
- 450 g bébirépa
- ½ csésze víz
- 1 ½ evőkanál vaj
- 1 ½ evőkanál barna cukor
- só és bors ízlés szerint
Elkészítés
1. Tegyük a répákat, a vizet, a vajat és a cukrot egy serpenyőbe, és közepes lángon kezdjük el forralni.
2. Vegyük vissza a hőfokot, és főzzük 6 percig.
3. Nagyobb lángon főzzük addig, amíg a víz elpárolog, és a répa megpuhul, kb. 5-6 perc alatt.
4. Vegyük le a tűzről, sózzuk, borsozzuk, Jó étvágyat!
Forrás: www.lilluna.com
Megosztom barátaimmal