Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Rántott hús zabpehely bundában

Adásban volt: 2014. november 20.
A recepthez tartozó videó
Hagyományos rántott hús, rendhagyó bundában.
2015. december 16.

Hozzávalók

  • sertéscomb
  • 2 tojás

  • bors
  • 10 dkg liszt
  • 10 dkg zabpehely
  • vaj
  • olívaolaj

Elkészítés

A húst sózzuk, borsozzuk. Hagyományos módon bepanírozzuk. A morzsa helyébe zabpehely kerül. Az olívaolajat melegítjük, majd hozzáadjuk a vajat is. Ebben arany színűre elősütjük a húsokat. Sütőpapírral bélelt tepsin 160 fokon 10 perc alatt megsütjük. 

5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Fahéjas, mézes zabpehely keksz

Fahéjas, mézes zabpehely keksz

A mézes, fahéjas zabkeksz kávé és tea mellé is kitűnő, de gyors reggelinek, uzsonnának is tökéletes.
Szezámmagos-bundás csirkemáj

Szezámmagos-bundás csirkemáj

Ropogós csirkemáj falatok, amik belül krémesek, kívül tényleg roppanósak. Lehet belőle tökéletes ebéd, vacsora, de vendégek is szeretni fogják.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!