Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Rántott hús zabpehely bundában

Adásban volt: 2014. november 20.
A recepthez tartozó videó
Hagyományos rántott hús, rendhagyó bundában.
2015. december 16.

Hozzávalók

  • sertéscomb
  • 2 tojás

  • bors
  • 10 dkg liszt
  • 10 dkg zabpehely
  • vaj
  • olívaolaj

Elkészítés

A húst sózzuk, borsozzuk. Hagyományos módon bepanírozzuk. A morzsa helyébe zabpehely kerül. Az olívaolajat melegítjük, majd hozzáadjuk a vajat is. Ebben arany színűre elősütjük a húsokat. Sütőpapírral bélelt tepsin 160 fokon 10 perc alatt megsütjük. 

5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Fahéjas, mézes zabpehely keksz

Fahéjas, mézes zabpehely keksz

A mézes, fahéjas zabkeksz kávé és tea mellé is kitűnő, de gyors reggelinek, uzsonnának is tökéletes.
Szezámmagos-bundás csirkemáj

Szezámmagos-bundás csirkemáj

Ropogós csirkemáj falatok, amik belül krémesek, kívül tényleg roppanósak. Lehet belőle tökéletes ebéd, vacsora, de vendégek is szeretni fogják.

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!