Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Pizza pászkából

2016. november 5.

Hozzávalók

  • 4 pászka lap
  • 4 evőkanál pizza szósz
  • ½ csésze reszelt mozzarella

Elkészítés

1. Melegítsük elő a sütőt 205 fokra.

2. Tegyük a pászka lapokat egy fóliával kibélelt tepsire, kenjük meg mindegyiket pizza szósszal, és szórjuk meg reszelt sajttal.

3. Előmelegített sütőben süssük 5 percig, amíg a sajt megolvad.

 

Forrás: www.weelicious.com

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Tripla paradicsomos tésztasaláta

Tripla paradicsomos tésztasaláta

Egyszerűen elkészíthető tésztából, paradicsomból és zöldfűszerekből összeállított saláta, vendégségre, piknikre is kiváló.
Gnocchi római módra

Gnocchi római módra

Grízes gnocchi. Ha időnket rászánjuk (a hűtésre), a sütéssel már nem kell sokat bíbelődni, és az íze, mindenért kárpótol majd. Változatosan elkészíthetjük, a gnocchi mellé kínáltakat kedvünkre variálhatjuk.
Fűszeres, mézes kenyér tokaji aszús csirkemájpástétommal

Fűszeres, mézes kenyér tokaji aszús csirkemájpástétommal

Fűszeres, ünnepi uzsonna vagy reggeli könnyű mézes kenyérrel és májpástétommal. A legjobb pedig, hogy már hetekkel karácsony előtt elkészíthetjük.

Napi ajánlatunk

Top videók

Húsos-vöröslencsés spagetti

Gyors és laktató tésztaétel a téli napokra.

Édesburgonyás palacsinta

Könnyű vacsora. Vagy extrán laktató reggeli?

Buddha-tál

Finom, egészséges, sokoldalú és a végtelenségig variálható – ez a Buddha-tál.