Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Pesztó fodros kellel, dióval és parmezánnal

A diót helyettesíthetjük kesudióval is
2016. november 7.

Hozzávalók

  • 4 csésze fodros kel, torzsa nélkül
  • ¾ csésze apróra vágott dió
  • 1 csésze reszelt parmezán (a paleo és vegán változathoz helyettesítsük kesudióval)
  • 2 gerezd fokhagyma
  • ½ csésze olívaolaj
  • só, bors

Elkészítés

1. Tegyük az összes hozzávalót a késes robotgépbe, és alaposan dolgozzuk össze.

2. Ha túl sűrű, adjunk hozzá 1-2 evőkanál vizet, majd sózzuk-borsozzuk ízlés szerint.

 

Forrás: www.aspicyperspective.com

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Expressz ossobucco

Expressz ossobucco

A milánói klasszikus fogás - a lyukas csont - kuktában felgyorsítva.
Lilahagymás quiche

Lilahagymás quiche

Quiche, vagyis töltött pite, francia módra. Ezúttal lilahagymával. Akár egy gyors ötlet vendégségre, de gazdag levesek után vagy álmos délutánokra is tökéletes.
Brokkolis, baconös felfújt

Brokkolis, baconös felfújt

Könnyen, gyorsan elkészíthető vacsora, amivel tényleg nem kell bíbelődni. Lepirított bacon-kockákkal hihetetlenül ízletes.

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?