Pástétom falatkák
Adásban volt: 2015. január 7.
A recepthez tartozó videó

Harmath Csaba ínyenc falatkái, maradékból!
2016. január 4.
Hozzávalók
- 1 bagett
- olívaolaj
- sült hús
- 5 dkg vaj
- 2-3 ek dijoni mustár
- 1 ek kapribogyó
- 2 ecetes uborka
- bors
- 1 citrom
- petrezselyem
- chili
Elkészítés
A felszeletelt bagettet egy sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük,és olívaolajjal meglocsoljuk. 130-140 fokon 20 percig sütjük. A húsmaradékot felaprítjuk, mustárt, vajat, felaprított kapribogyót és uborkát adunk hozzá. Borsozzuk. Belefacsarjuk a fél citrom levét. Ízlés szerint kerülhet bele még chili, petrezselyem. Végül a pástétomot a megsült bagettszeletekre kenjük. Lefagyasztható.
Megosztom barátaimmal