Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Parmezános sajttallér

Adásban volt: 2014. március 28.
A recepthez tartozó videó
Ropogós sajttallér, amihez nem kell más, csak parmezán.
2016. február 16.

Hozzávalók

  • 20 dkg parmezán
  • 4 db hurkapálcika

Elkészítés

A parmezánsajtot lereszeljük, a hurkapálcákat bevizezzük.

A hurkapálcikákat egy szilikonos sütőpapírral kibélelt tepsibe fektetjük, és a reszelt sajtból az egyik végükre kupacokat halmozunk úgy, hogy a pálcika végét befedje.180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg aranybarna nem lesz. Kivesszük, megvárjuk amíg kihűl, mert csak akkor válik ropogóssá.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Flamand marharagu zsemlegombóccal

Flamand marharagu zsemlegombóccal

Elképesztően finom marharagu, zsemlegombóccal és egy kocka étcsokoládéval. Tökéletes hétvégi fogás.

Fűszeres, karamellás sült ananász

Az édes karamell, a vanília, a chili és a bors, a sült, forró ananász és a hideg fagyi csodálatos találkozása. Ez a desszert bármelyik ünnepi asztalon megállja a helyét.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!