Pácolt olajbogyó gránátalmával
Adásban volt: 2015. január 30.
A recepthez tartozó videó

Fekete, zöld, barna, piros színek kavalkádja a vendégváró asztalon, egy tálban. Friss kenyér illik hozzá.
2016. január 22.
Hozzávalók
- 25 dkg fekete/zöld olívabogyó
- 10 dkg dió
- olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 narancs
- 1 gránátalma
- petrezselyem
Elkészítés
A diót száraz serpenyőben megpirítjuk, majd felaprítjuk. Egy tálban összekeverjük a reszelt fokhagymát, a narancshéjat, a narancslevet és a diót. Botmixerrel krémesítjük. Olívaolajat öntünk hozzá. Beleszórjuk az olajbogyót, a petrezselymet, és meghintjük egy egész gránátalma magjával.
Megosztom barátaimmal