Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Olasz lecsós penne

Adásban volt: 2014. szeptember 18.
A recepthez tartozó videó
Az olasz lecsó újjászületése: pennével. Egy szenzációs ötlet, amivel nem csak a hűtőben talált maradékokat tudjuk hasznosítani, de finom egytálételt is varázsolhatunk a családnak vacsorára.
2014. szeptember 18.

Hozzávalók

2-3 adag
  • olasz lecsó
  • 15 dkg penne
  • kis darab parmezán
  • 2 mozzarella golyó

Elkészítés

A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. Összeforgatjuk az olasz lecsóval, majd beletöltjük egy nagy jénaiba, megszórjuk parmezánnal és mozzarella szeletekkel . Végül betesszük a 220 C fokos sütőbe 10 percre, és készre sütjük.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Tripla paradicsomos tésztasaláta

Tripla paradicsomos tésztasaláta

Egyszerűen elkészíthető tésztából, paradicsomból és zöldfűszerekből összeállított saláta, vendégségre, piknikre is kiváló.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!