Mazsolás, vaniliás kiflipuding fahéjas tejföllel

Hozzávalók
- 2 db kifli
- 3 dl tejszín
- 2 dl tej
- 5 tojás
- cukor
- 1 rúd vanília
- 5 dkg mazsola
- 2 dl tejföl
- őrölt fahéj
- porcukor
- barna cukor
Elkészítés
A kifliket felkarikázzuk, és egy tűzálló piteformában elrendezzük. Megszórjuk a mazsolával.
A tojásokat a tejjel, a tejszínnel, a vaníliával, a cukorral és egy csipet sóval elkeverjük. Leöntjük vele a felkarikázott kifliket. Egy kanállal alaposan összeforgatjuk, úgy, hogy a a tojásos, tejszínes lé mindenhol egyenletesen átjárja a kifliket.
Sütés előtt 20 percig állni hagyjuk. A tetejét megszórjuk barna cukorral, majd 180 fokra előmelegített sütőben 30-40 perc alatt készre sütjük.
Cukros-fahéjas tejföllel tálaljuk.
