Marinált eper bazsalikomos tejszínhabbal
Adásban volt: 2016. július 7.
A recepthez tartozó videó

Villámgyors nyári vendégváró desszert. Bárki el tudja készíteni és mindenki kapkod majd utána.
2016. július 7.
Hozzávalók
- 50 dkg eper
- 2 dl habtejszín
- 2 db habpatron
- friss bazsalikom
- 1 db lime
- almacukor
Elkészítés
A bazsalikomot egészen apróra vágjuk, a tejszínbe tesszük, jól elkeverjük és hagyjuk, hogy aromatizálódjon.
Közben az epret, alaposan megmossuk, kicsumázzuk és félbe vágjuk. Ráreszeljük a először zöldcitrom héját, majd a levét is rányomjuk. Cukorral édesítjük.
A habtejszínt leszűrjük, majd a szifonba töltjük és a marinált eperre nyomjuk.
Megosztom barátaimmal
