Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Málnás kecskesajt saláta fügelekvárral

Adásban volt: 2016. szeptember 2.
A recepthez tartozó videó
2016. szeptember 2.

Hozzávalók

  • fenyőmag
  • kecskesajt
  • kétféle saláta
  • màlna
  • fügelekvár
  • olívaolaj

Elkészítés

1. Száraz serpenyőben pirítsuk meg a fenyőmagot.

2. Egy tálban keverjük össze a fügelekvárt, a fehérborecetet, egy csipet sót és egy kevés olivaolajat.

3. A salátákat és a kecskesajtot feldaraboljuk, a málnát megmossuk.

4. Tálalásnál az olajos dresszing kerül alulra, rá a salátalevelek, majd a málna, végezetül rászórjuk a pirított fenyőmagokat.

 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Uborkás avokádós Caprese saláta

Uborkás avokádós Caprese saláta

Ráadásul csak 250 kalória
Grillcsirkesaláta spenóttal, kesudióval és fügével (gluténmentes)

Grillcsirkesaláta spenóttal, kesudióval és fügével (gluténmentes)

Tűzhelyfrászos, könnyű és finom saláta forró napokra
Sült céklasaláta

Sült céklasaláta

Dióval, vízitormával és mascarponéval

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.