Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Málnás kecskesajt saláta fügelekvárral

Adásban volt: 2016. szeptember 2.
A recepthez tartozó videó
2016. szeptember 2.

Hozzávalók

  • fenyőmag
  • kecskesajt
  • kétféle saláta
  • màlna
  • fügelekvár
  • olívaolaj

Elkészítés

1. Száraz serpenyőben pirítsuk meg a fenyőmagot.

2. Egy tálban keverjük össze a fügelekvárt, a fehérborecetet, egy csipet sót és egy kevés olivaolajat.

3. A salátákat és a kecskesajtot feldaraboljuk, a málnát megmossuk.

4. Tálalásnál az olajos dresszing kerül alulra, rá a salátalevelek, majd a málna, végezetül rászórjuk a pirított fenyőmagokat.

 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Uborkás avokádós Caprese saláta

Uborkás avokádós Caprese saláta

Ráadásul csak 250 kalória
Grillcsirkesaláta spenóttal, kesudióval és fügével (gluténmentes)

Grillcsirkesaláta spenóttal, kesudióval és fügével (gluténmentes)

Tűzhelyfrászos, könnyű és finom saláta forró napokra
Sült céklasaláta

Sült céklasaláta

Dióval, vízitormával és mascarponéval

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!