Libatepertőkrém
Adásban volt: 2013. november 11.
A recepthez tartozó videó

Persze a libatepertő önmagában is fantasztikus előétel, egy kis lilahagymával, de néha nem árt a változatosság. A közelgő Márton-napra is ajánljuk.
2015. november 8.
Hozzávalók
6-8 adag- 25 dkg libatepertő
- 2 kemény tojás
- 2 salotta vagy 1 fej vöröshagyma
- 1 ek dijoni mustár
- só
- bors
Elkészítés
A libatepertőhöz adjuk a felaprított hagymát, a két evőkanál dijoni mustárt, a feldarabolt főtt tojást.
Adhatunk hozzá a frissen sült libazsírból is egy keveset, hogy könnyebben tudjuk pürésíteni.
Sózzuk, borsozzuk és egy nagy teljesítményű botmixerrel vagy aprítógéppel krémesítjük.
Érdemes jó minőségű parasztkenyérrel és lilahagymával tálalni.
Megosztom barátaimmal