Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Libatepertőkrém

Adásban volt: 2013. november 11.
A recepthez tartozó videó
Persze a libatepertő önmagában is fantasztikus előétel, egy kis lilahagymával, de néha nem árt a változatosság. A közelgő Márton-napra is ajánljuk.
2015. november 8.

Hozzávalók

6-8 adag
  • 25 dkg libatepertő
  • 2 kemény tojás
  • 2 salotta vagy 1 fej vöröshagyma
  • 1 ek dijoni mustár

  • bors

Elkészítés

A libatepertőhöz adjuk a felaprított hagymát, a két evőkanál dijoni mustárt, a feldarabolt főtt tojást.
Adhatunk hozzá a frissen sült libazsírból is egy keveset, hogy könnyebben tudjuk pürésíteni.
Sózzuk, borsozzuk és egy nagy teljesítményű botmixerrel vagy aprítógéppel krémesítjük.
Érdemes jó minőségű parasztkenyérrel és lilahagymával tálalni.

4/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.