Lecsó gazpacho

Hozzávalók
- 2-3 db színes paprika
- 3 db paradicsom
- fél fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 dl olívaolaj
- 1 kk só
- bors
- zöldfűszerek
- kevés fehérborecet
Elkészítés
A vöröshagymát és a paradicsomot félbe vágjuk, ha szükséges kivághatjuk a csumáját is. A paprikákat felcsíkozzuk, és a fokhagymával együtt az össze zöldséget beletesszük egy turmixgépbe. Összeturmixoljuk, majd sózzuk, borsozzuk és az újabb turmixolás közben, hozzáadjuk az olívaolajat is.
Pár csepp fehérborecettel ízesítjük.
Végül az egészet átnyomkodjuk egy szűrőn, hogy a zöldségmagok és a héjak ne kerüljenek bele.
Jól behűtve tálaljuk.
