Villámgyors kolbászos csicseriborsópaprikás
Adásban volt: 2014. február 6.
A recepthez tartozó videó

Villámgyors vacsora készíthető, ha van otthon csicseriborsó konzerv, ebbe az egytálételbe került a csicseriborsó mellé kolbász és sokféle fűszer is.
2016. január 6.
Hozzávalók
4 adag- 2 konzerv csicseriborsó
- 1 vöröshagyma
- 2-3 fokhagymagerezd
- 2 tk pirospaprika
- 1 tk őrölt római kömény
- 2 dl húsleves
- só
- bors
- 4 ek olivaolaj
- 2 szál debreceni
Elkészítés
Egy kevés olívaolajon megdinszteljük a felaprított hagymát és a fokhagymát.
Amint megpuhult, a serpenyőt lehúzzuk a tűzhelyről és fűszerezzük a pirospaprikával és a római köménnyel.
Összekeverjük, és hozzáöntjük az alaplevet.
A kolbászt felkarikázzuk, ami szintén a pörköltszerű alapunkba kerül .
Rövid ideig forraljuk, majd beleöntjük a leszűrt csicseriborsót, alaposan átforgatjuk, és tálaljuk.
Megosztom barátaimmal