Kókuszos-zabkekszes mangótorta mascarponével
Adásban volt: 2015. szeptember 1.
A recepthez tartozó videó

Németh Juci, a Budapest Bárral a világon sokfelé eljutott már. Ez a sütemény is egy ilyen alkalommal került közelebbi viszonyba az énekesnővel, aki azóta itthon is gyakran készíti családjának.
2015. szeptember 1.
Hozzávalók
- Keksz alap:
- 14-16 db natúr zabkeksz
- 6 dkg olvasztott vaj
- 4 ek pirított kókuszreszelék
- Krém:
- 1 nagy mangópüré konzerv
- 50 dkg mascarpone
- 10 db lapzselatin
Elkészítés
A zselatint előre hideg vízbe áztatjuk.
A zabkekszeket morzsa állagúra daráljuk és összekeverjük a kókuszreszelékkel. Hozzáöntjük az olvasztott vajat, elkeverjük ezzel is és egy kapcsos tortaforma aljára nyomkodjuk.
Egy kevés mangópürét felmelegítünk, ebben oldjuk majd fel, az alaposan kinyomkodott zselatin lapokat.
A mangópüré nagyobb részét és a mascarponét, egy kézi habverővel, simára keverjük. Hozzáadjuk a zselatinos meleg mangópürét is, majd az egészet a kókuszos morzsára öntjük.
Tálalás előtt gy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Megosztom barátaimmal
