Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Kocsis Tibor kedvence: a tejszínes, gombás csirkemell

Nagyon szeret főzni, hiszen enni is szeret, így otthonról elkerülve, saját magát képezve sajátította el az alapokat. Az énekest két fellépés között kerestük fel otthonában, hogy készítse el nekünk kedvenc ételét. Meglestük, mire képes Kocsis Tibor a konyhában.
2016. január 23.

Hozzávalók

  • 40 dkg csirkemellfilé
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db paprika
  • 2-3 ek olaj
  • 2-3 ek mustár
  • 3 dl tejszín
  • 30 dkg csiperke gomba
  • só, bors
  • majoránna

Elkészítés

A csirkemelleket sózzuk, borsozzuk és kevés olajon megpirítjuk. Hozzáöntjük a felszeletelt gombát, paprikát és hagymát, majd tovább pirítjuk őket. Ekkor ráöntjük a tejszínt. 
Mustárral, majoránnával, sóval és borssal ízesítjük, és alaposan összeforraljuk. 
30%-os zsírtartalmú tejszínt használva nem szükséges liszttel sűríteni (néha még pótolni is kell, hogy elég szaftos legyen).
Rizzsel tálaljuk.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.