Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Kekszes-krémes parfé

Egyszerű de látványos desszert
2016. augusztus 15.

Hozzávalók

4 fő
  • 1 csomag csokoládé puding
  • 0.5 liter tej
  • 0.25 dl tejmentes tejszín
  • néhány szem puha csokis keksz
  • csokoládé forgács a díszítéshez

Elkészítés

1. Szükséged lesz 4 db kb. 1.5 dl-es desszertes pohárra. Készítsd el a pudingot a leírás szerint, a tejet felhasználva. Egy közepes méretű tálban, lefóliázva tedd be a hűtőbe, legalább 1 órára. Majd verd a tejszínt lágy habbá.

2. Kanalazz ¼ csészényi (0.25 ml) pudingot minden pohárba, tegyél rá két evőkanálnyi tejszínhabot. Jöhet újra a puding réteg, majd újra a tejszínhab. A tetejét szórd meg csokoládé forgáccsal.

 

Forrás: www.womansday.com

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Mákparfé

Mákparfé

Télen is ehetünk hideg desszertet! Veégh Attila mákparfét készített.
Narancsos mézparfé kekszmorzsával és datolyaszilvával

Narancsos mézparfé kekszmorzsával és datolyaszilvával

Egy gyors, egyszerűen elkészíthető mézes-narancsos parfé. Ki kér belőle ma délután?
Csokoládéparfé málnával és pisztáciával

Csokoládéparfé málnával és pisztáciával

Házi csokoládéparfé. Az egyik legegyszerűbb módja a vendégek lenyűgözésének. Díszítsük pisztáciával és málnával, a nyár királynőjével.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.