
Karintiai tavi pisztráng lencsével és rókagombával
Egy kis Omega-3 csak hasznunkra válik, ha meg mindezt egy pisztránggal vihetjük be a szervezetünkbe, még jobb! Egyszerű megoldás, csupa élvezet!
2015. július 1.
Hozzávalók
4- 4 db tavi pisztráng (kb 260 g/db)
- 200 g vörös vagy sárga lencse
- 2 marék rókagomba
- 60 g karikára vágott hagyma
- 150 g mascarpone
Elkészítés
A tavi pisztrángokat megfűszerezzük, lisztben megforgatjuk, majd kevés olajon kisütjük.
A lencsére annyi zöldségleves alapot öntünk, hogy befedje azt, majd al dentére főzzük, ezután hozzáadjuk a mascarponét.
A lencsére annyi zöldségleves alapot öntünk, hogy befedje azt, majd al dentére főzzük, ezután hozzáadjuk a mascarponét.
A gombát kevés olajon megpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük.
Utoljára a hagymával összepirítjuk. Máris tálalhatjuk!
Utoljára a hagymával összepirítjuk. Máris tálalhatjuk!
Megosztom barátaimmal