Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Karamellizált hagymás mártogató

Adásban volt: 2014. június 26.
A recepthez tartozó videó
Az édesre karamellizált hagyma teszi különlegessé ezt a joghurtos, márványsajtos mártogatót. Reggelire vagy esti filmnézéshez, beszélgetéshez ideális.
2015. szeptember 25.

Hozzávalók

4 adag
  • 3 dl török joghurt
  • 6 dkg márványsajt
  • 3 nagy hagyma

  • bors
  • zöldségek mártogatni
  • olivaolaj

Elkészítés

A hagymákat vékonyra szeleteljük és  olívaolajon, alacsony hőfokon 20 percig sütjük.
Amikor elkészült, egy tálba tesszük és hozzákeverjük a török joghurtot, a márványsajtot és egy csipetnyi sót és borsot, majd különböző zöldségekkel, vagy bagettre kenve tálaljuk.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Currys sült zöldbab mártogatóssal

A ropogós, fűszeres zöldbab és hozzá a juhtúrós mártogatós vendégségre, de családi filmnézéshez, beszélgetéshez vagy egy pohár bor mellé is remek fogás.
Fűszeres sertéshússal töltött tésztabatyu kétféle mártogatóval

Fűszeres sertéshússal töltött tésztabatyu kétféle mártogatóval

Ropogós húsos batyuk mindenféle mártogatóssal minden alkalomra.

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?