Kapros panna cotta
Adásban volt: 2014. december 19.
A recepthez tartozó videó

Panna cotta sósan, zölden, lazaccal. Különleges előétel.
2016. március 2.
Hozzávalók
- 1 doboz natúr krémsajt
- 6 dl tejszín
- 1 dl tej
- kapor
- petrezselyem
- 1 csomag zselatin
- só
Elkészítés
A lapzselatint 10 percre hideg vízbe áztatjuk.
A tejszínt felmelegítjük, majd sózzuk, és hozzáadjuk a kinyomkodott zselatint.
Közben a zöldfűszereket forró vízben blansírozzuk. A petrezselymet és a kaprot összekeverjük egy kis tejet hozzáöntve botmixerrel pürésítjük. A szobahőmérsékletű krémsajtot elkeverjük a zöldfűszeres pürével.
Legvégül nagyon lassan hozzáöntjük a tejszínt. Poharakba töltjük, és behűtjük.
Megosztom barátaimmal