Kacsarillette pirítóssal és lilahagymával
Adásban volt: 2015. április 9.
A recepthez tartozó videó

A tökéletes ráérős reggeli vagy uzsonna: kacsacombbal, pirítóssal és lilahagymával.
2016. március 18.
Hozzávalók
- 1 konfitált kacsacomb
- 2 ek kacsazsír
- 2 ek olívaolaj
- néhány szelet kenyér
- 1 lila hagyma
- só
Elkészítés
A kacsacombot előzőleg konfitáltuk, azaz alacsony hőmérsékleten 3-4 órán keresztül kacsazsírban abáltuk.
A húst leszedjük a csontról, és két villa segítségével szálaira szedjük, majd összekeverjük a konfitálásból visszamaradt fűszeres kacsazsírral.
Egy szelet házikenyeret forró, olívaolajos serpenyőben, mindkét oldalán megpirítunk. Erre halmozzuk a zsíros kacsahúst, megszórjuk szeletelt lila hagymával és tengeri sóval.
Megosztom barátaimmal
