Joghurtos panna cotta
Adásban volt: 2016. június 14.
A recepthez tartozó videó

Egészségtudatos panna cotta, ami ráadásul rém egyszerűen készül: kevés tejszínnel és sok joghurttal illetve gyümölccsel tehetjük diétássá.
2016. június 19.
Hozzávalók
- 3 db zselatin lap
- 2 ek tejszín
- só
- almacukor
- 1 dl joghurt
- 3 db nektarin
Elkészítés
A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk.
A tejszínt felmelegítjük, hozzáadjuk a kinyomkodott, megpuhult zselatinlapokat és kevergetve feloldjuk benne. Csipet sót adunk hozzá és az almacukrot. Felöntjük a joghurttal, elkeverjük, poharakba töltjük és hűtőben kihűtjük.
Ha megkötött, lekvárral, gyümölcsdarabokkal tálaljuk.
Megosztom barátaimmal
