Joghurtos csicseriborsókrém
Adásban volt: 2014. szeptember 8.
A recepthez tartozó videó

Ez a csicseriborsóból készülő krém pillanatok alatt elkészül, ráadásul egészséges és finom. Mi kell még?
2015. november 26.
Hozzávalók
4-6 adag- 2 doboz csicseriborsó konzerv
- 2 nagy citrom
- 2 gerezd fokhagyma
- ½ dl olívaolaj
- 1 doboz joghurt
- 1 csomag kapor
Elkészítés
A csicseriborsót leszűrjük és alaposan átöblítjük, hozzáadjuk egy citrom kifacsart levét, a lereszelt fokhagymákat, az olívaolajat, 2 csipet sót, majd felöntjük joghurttal.
Ezt követően botmixerrel pürésítjük, tálaláskor pedig meglocsoljuk olívaolajjal és meghintjük chili pehellyel, valamint kaporral.
Megosztom barátaimmal