Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Hideg, mentás sárgadinnyekrémleves

Adásban volt: 2013. augusztus 15.
Egy forró nyári napon nagyon üdítő ez a hideg, kókusztejjel és mentával, citrusokkal készülő sárgadinnyekrémleves.
2016. június 7.

Hozzávalók

4-6 adag
  • 2 sárgadinnye
  • 2 dl hideg víz
  • cukor
  • 1 citrom
  • 1 zöldcitrom
  • 1 csokor menta
  • 2 dl kókusztej
  • tetejére pirított kókuszforgács

Elkészítés

A sárgadinnyét felkockázzuk, és a turmixgépbe tesszük.
Belecsavarjuk egy citrom és egy lime levét.
Felöntjük egy kis vízzel, a kókusztejjel, cukrozzuk, és friss mentát szórunk bele.
Turmixoljuk, és tálalásig behűtjük.

Száraz serpenyőben megpirított kókuszforgáccsal kínáljuk.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!