
Hideg, mentás sárgadinnyekrémleves
Adásban volt: 2013. augusztus 15.
Egy forró nyári napon nagyon üdítő ez a hideg, kókusztejjel és mentával, citrusokkal készülő sárgadinnyekrémleves.
2016. június 7.
Hozzávalók
4-6 adag- 2 sárgadinnye
- 2 dl hideg víz
- cukor
- 1 citrom
- 1 zöldcitrom
- 1 csokor menta
- 2 dl kókusztej
- tetejére pirított kókuszforgács
Elkészítés
A sárgadinnyét felkockázzuk, és a turmixgépbe tesszük.
Belecsavarjuk egy citrom és egy lime levét.
Felöntjük egy kis vízzel, a kókusztejjel, cukrozzuk, és friss mentát szórunk bele.
Turmixoljuk, és tálalásig behűtjük.
Száraz serpenyőben megpirított kókuszforgáccsal kínáljuk.
Megosztom barátaimmal