Házi halrudacskák
Adásban volt: 2014. április 11.
A recepthez tartozó videó

A legjobb házi halrudacskák, nemcsak gyerekeknek.
2015. december 23.
Hozzávalók
- 50 dkg tengeri halfilé (tőkehal, naphal)
- 3 tojásfehérje
- liszt
- 12 dkg kenyérmorzsa
- 5 dkg reszelt parmezán
- olaj
Elkészítés
A halfiléket csíkokra vágjuk és lisztbe forgatjuk. A tojásfehérjét habosra felverjük, de nem keményre, és ebbe is beleforgatjuk a halrudacskákat. Összekeverjük a kenyérmorzsát a reszelt parmezánsajttal és végül ebbe is átforgatjuk a halszeleteket. Ezután egy serpenyőben, forró olajban elősütjük őket. Ezt követően sütőpapírral bélelt tepsiben 170 C fokos sütőben 10 perc alatt elkészülnek.
Megosztom barátaimmal