Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A kép illusztráció

Házi halrudacska

Adásban volt: 2016. április 18.
A recepthez tartozó videó
A kész bolti helyett, készítsünk otthon, pillanatok alatt halrudacskát. Kókuszolajban kisütve még gyerekbarátabb.
2016. április 23.

Hozzávalók

  • 15 dkg tőkehalfilé
  • 5 dkg panko morzsa
  • 1 db tojás
  • 5 dkg liszt
  • 1 liter kókuszolaj

Elkészítés

A halfilét hosszú szeletekre felvágjuk, enyhén besózzuk. A szokásos módon bepanírozzuk: liszt, tojás majd panko morzsa. 
Felforrósított kókuszolajban kisütjük.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Házi gyros, sütőben sült citromos burgonya

Házi gyros, sütőben sült citromos burgonya

Haverok. TV. Meccs. Gyros. Mindenki meg tudja csinálni és mindenki szereti.
Házi mézes mustár

Házi mézes mustár

Sültekhez, főtt sonkákhoz, házi véreshurkához fantasztikusan passzol a mézes mustár, amit házilag tehetünk még különlegesebbé.

Napi ajánlatunk

Top videók

Húsos-vöröslencsés spagetti

Gyors és laktató tésztaétel a téli napokra.

Édesburgonyás palacsinta

Könnyű vacsora. Vagy extrán laktató reggeli?

Buddha-tál

Finom, egészséges, sokoldalú és a végtelenségig variálható – ez a Buddha-tál.