Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Halfasírt

A cigány konyha ismertetőjegye, hogy tájegységenként nagyon változatos. Azzal dolgozik, ami épp fellelhető: a folyók, tavak mentén érdekesebbnél érdekesebb halas recepteket találunk.
2016. július 31.

Hozzávalók

  • 50 dkg hal (vegyesen)

  • pirospaprika
  • fokhagyma
  • fekete- és fehérbors
  • borsikafű
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

A halat finomra daráljuk. Ha nem filézett halat használunk, akkor erre különös tekintettel figyeljünk. Az így elkészült darált halat sózzuk, majd ízesítjük pirospaprikával, pici fokhagymával. borssal, és borsikafűvel.

Pogácsákat formázok a fűszeres keverékből, majd forró olajban kisütjük.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Romani Gastro

Romani Gastro receptje

Szerkesztőink kedvencei

Lecsós oldalaspörkölt nokedlivel

Lecsós oldalaspörkölt nokedlivel

Igazi legényfogó étel: kiadós, laktató és egyáltalán nem könnyű de nyári fogás. Ha egy roma férfit ezzel vár haza a párja, az biztos, hogy dicséretet kap.
Káposztás lecsó

Káposztás lecsó

Nem kell hozzá sem kanál, sem villa. Akkor is készül, amikor nem kapni bele paprikát, paradicsomot. A nyár egyik slágere a káposztás lecsó.
Hallal töltött pite

Hallal töltött pite

Tökéletes könnyű vacsorára: az egyszerűsége ellenére mutatós, finom és egészséges is.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.