Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Halas, zöldséges rétes

A kész réteslap nem szégyen, sőt az elfoglalt háziasszony legjobb barátja. Segítségével villámgyorsan varázsolhatunk egészséges és finom ételt a családi asztalra.
2016. február 9.

Hozzávalók

  • 30 dkg halfilé
  • 50 dkg zöldség
  • 1 csomag réteslap
  • 1 tojás
  • 2 ek olívaolaj

  • bors
  • kakukkfű

Elkészítés

A halat kiolvasztom, és falatnyi kockákra vágom. Egy evőkanál olívaolajon megpirítom. Sózom, borsozom, kevés kakukkfüvet adok hozzá, de nem sütöm át teljesen. Ha brokkolit használok, előfőzöm, ha póréhagymát, a hallal együtt párolom meg kissé. A zöldséget és a halat hagyom hűlni, majd hozzákeverem a tojást, ha szükséges sózom még. A réteslapokat konyharuhára terítem, egyenletesen eloszlatom rajta a tölteléket és feltekerem. Megkenem a maradék olívaolajjal és 20 perc alatt 180 fokon készre sütöm.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Romani Gastro

Romani Gastro receptje

Szerkesztőink kedvencei

Májjal töltött padlizsán és zöldfűszeres joghurt

Májjal töltött padlizsán és zöldfűszeres joghurt

A közkedvelt muszaka roma verziója: rizses csirkemájjal töltve. Zöldfűszeres joghurttal a tökéletes ebéd!
Az 5 legfinomabb sós rétes

Az 5 legfinomabb sós rétes

Meggyes, mákos, almás, csokoládés és körtés. Ez mind nagyon közkedvelt rétes, de mi most bebizonyítjuk, hogy milyen sokféle, változatos és szenzációsan finom tud lenni a rétes, ha sós.
Házi halrudacskák

Házi halrudacskák

A legjobb házi halrudacskák, nemcsak gyerekeknek.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.