
Halas, zöldséges rétes
A kész réteslap nem szégyen, sőt az elfoglalt háziasszony legjobb barátja. Segítségével villámgyorsan varázsolhatunk egészséges és finom ételt a családi asztalra.
2016. február 9.
Hozzávalók
- 30 dkg halfilé
- 50 dkg zöldség
- 1 csomag réteslap
- 1 tojás
- 2 ek olívaolaj
- só
- bors
- kakukkfű
Elkészítés
A halat kiolvasztom, és falatnyi kockákra vágom. Egy evőkanál olívaolajon megpirítom. Sózom, borsozom, kevés kakukkfüvet adok hozzá, de nem sütöm át teljesen. Ha brokkolit használok, előfőzöm, ha póréhagymát, a hallal együtt párolom meg kissé. A zöldséget és a halat hagyom hűlni, majd hozzákeverem a tojást, ha szükséges sózom még. A réteslapokat konyharuhára terítem, egyenletesen eloszlatom rajta a tölteléket és feltekerem. Megkenem a maradék olívaolajjal és 20 perc alatt 180 fokon készre sütöm.
Megosztom barátaimmal
