Hajdinalisztes palacsinta sajttal és tükörtojással
Adásban volt: 2015. január 29.
A recepthez tartozó videó

Klasszikus francia, sós palacsinta, karamellizált hagymával és olvadt camembert sajttal. Királyi reggeli.
2016. január 8.
Hozzávalók
- 7,5 dkg hajdina liszt
- 5 dkg liszt
- 1 tojás
- só
- 2,5 dl tej
- 2,5 dl szénsavas víz
- 1 póréhagyma
- vaj
- camembert sajt
- tojás
Elkészítés
A palacsinta hozzávalóit összekeverjük, és legalább egy órán át állni hagyjuk. Ezalatt a töltelékhez vajon karamellizáljuk a felkarikázott, sózott hagymát, és a sajtot felszeleteljük.
Sütés előtt felhevítjük a serpenyőt. Olaj és vaj keverékén, hirtelen kisütjük a palacsinta egyik oldalát, és a serpenyőben megtöltjük: az előkészített hagymával, camembert-rel, és a tojással. Lefedjük, így könnyebben átsül a tojás. Félbe vagy négyrét hajtva tálaljuk.
Megosztom barátaimmal