Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Gyümölcsös joghurttorta

Sosem megy ki a divatból. Nyáron felfrissít, télen a nyarat idézi.
2016. május 24.

Hozzávalók

  • 3 dl natúr joghurt
  • 5 ek porcukor
  • 1 vaníliarúd
  • 1 csomag zselatinpor
  • 3 dl tejszín

  • gyümölcs

Elkészítés

A joghurtot felmelegítjük, közben hozzáadjuk a porcukrot, egy vaníliarúd kikapart belsejét, és az előkészített zselatint. Amikor kihűlt, óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk felvert tejszínt. Szájunk íze szerinti gyümölcsöket keverünk bele, majd formába öntjük, és lehűtjük. Legalább fél napot hagyjuk állni! 

5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Tóth Zsófi

Tóth Zsófi receptje

Szerkesztőink kedvencei

Joghurtos-epres fagyi

Joghurtos-epres fagyi

Egy jó gyümölcs fagyi egy nyári napon, akár még az ebédet vagy a vacsorát is helyettesítheti, pláne ez a joghurtos. tejszínes, vaníliás eperfagyi.

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!