Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Gyors vendégvárók

Adásban volt: 2014. szeptember 12.
A recepthez tartozó videó
Marinált olívabogyó, tonhal pástétom, kecskesajtos, körtés bagett. Nincs az a vendégség, amin ezekkel ne aratnánk sikert.
2015. november 27.

Hozzávalók

4-6 fő
  • 20 dkg zöld olívabogyó
  • 1 narancs
  • 1 citrom
  • 1 csokor kapor
  • 1 kk édesköménymag
  • 3-4 ek olívaolaj
  • 2 doboz tonhal
  • 1 szárzeller
  • 1 ek kapribogyó
  • 1,5 ek majonéz
  • 1,5 ek joghurt

  • bors
  • fél citrom leve
  • 1 hosszú bagett
  • 10 dkg krémes natúr kecskesajtkrém
  • 1 körte
  • 5 dkg dió

Elkészítés

Marinált olajbogyó: 
A olajbogyókhoz hozzáadunk egy kevés reszelt citromhéjat, friss felaprított kaprot, édesköménymagot, és néhány evőkanál olívaolajat. Összekeverjük és kicsit állni hagyjuk.

Tonhalpástétom: 
2 doboz tonhalat villával széttörünk, hozzákeverjük a majonézt, joghurtot, kapribogyót, citromlevet, apróra szeletelt szárzellert, csipet sót és borsot, majd jól átkeverjük.

Kecskesajtos körtés bagett: 
A felszeletelt bagettet kevés olívaolajjal meglocsoljuk, erre kerül egy kevés kecskesajt, majd erre a vékonyra szeletelt körte. A tetejét megszórjuk felaprított dióval.

 

 

 

5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Céklás, zöldalmás heringpástétom

Céklás, zöldalmás heringpástétom

Az asztal dísze lehet ez a csodás színekben játszó, könnyed, céklás, zöldalmás füstölt hallal készülő pástétom.
Körtés, csokoládés rétes

Körtés, csokoládés rétes

Csokoládés, gyümölcsös rétes. Mindenkinek ki kell próbálnia!

Tonhallal töltött paradicsom

A tonhalsalátával töltött paradicsom tökéletes vendégváró, de könnyű vacsorának is remek, mellé egy pohár fehérbor és máris szuper lesz az este.

Napi ajánlatunk

Top videók

Húsos-vöröslencsés spagetti

Gyors és laktató tésztaétel a téli napokra.

Édesburgonyás palacsinta

Könnyű vacsora. Vagy extrán laktató reggeli?

Buddha-tál

Finom, egészséges, sokoldalú és a végtelenségig variálható – ez a Buddha-tál.