Gyors vendégvárók
Adásban volt: 2014. szeptember 12.
A recepthez tartozó videó

Marinált olívabogyó, tonhal pástétom, kecskesajtos, körtés bagett. Nincs az a vendégség, amin ezekkel ne aratnánk sikert.
2015. november 27.
Hozzávalók
4-6 fő- 20 dkg zöld olívabogyó
- 1 narancs
- 1 citrom
- 1 csokor kapor
- 1 kk édesköménymag
- 3-4 ek olívaolaj
- 2 doboz tonhal
- 1 szárzeller
- 1 ek kapribogyó
- 1,5 ek majonéz
- 1,5 ek joghurt
- só
- bors
- fél citrom leve
- 1 hosszú bagett
- 10 dkg krémes natúr kecskesajtkrém
- 1 körte
- 5 dkg dió
Elkészítés
Marinált olajbogyó:
A olajbogyókhoz hozzáadunk egy kevés reszelt citromhéjat, friss felaprított kaprot, édesköménymagot, és néhány evőkanál olívaolajat. Összekeverjük és kicsit állni hagyjuk.
Tonhalpástétom:
2 doboz tonhalat villával széttörünk, hozzákeverjük a majonézt, joghurtot, kapribogyót, citromlevet, apróra szeletelt szárzellert, csipet sót és borsot, majd jól átkeverjük.
Kecskesajtos körtés bagett:
A felszeletelt bagettet kevés olívaolajjal meglocsoljuk, erre kerül egy kevés kecskesajt, majd erre a vékonyra szeletelt körte. A tetejét megszórjuk felaprított dióval.
Megosztom barátaimmal