Gyors gyros

Hozzávalók
- 2 db csirkecombfilé
- friss oregánó
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- 1 db TV paprika
- 1 db lila hagyma
- 1 db kígyóuborka
- 2 dl tejföl
- 2 dl lecsepegtetett joghurt
- 2 db pita
- citrom
Elkészítés
Összekeverjük a tejszínt és a tejfölt, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagyma gerezdet és belereszeljük a kígyóuborkát. Adunk hozzá pár csepp citromlevet, frissen őrölt fekete borsot, sót és friss oregánót.
A felcsíkozott csirkecombfilét forró serpenyőben, kevés olívaolajon kisütjük. Közben sózzuk, borsozzuk meg, dobjunk mellé egy ág friss oregánót és egy gerezd megroppantott fokhagymát.
A pitákat sütőben előmelegítjük, megkenjük a joghurtos öntettel és ráhalmozzuk a pirított csirkecombokat, majd megszórjuk lila hagymával.
