Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Grillezett kecskesajt salátalevelekkel és balzsamos dresszinggel

Adásban volt: 2015. szeptember 30.
A recepthez tartozó videó
Bálint Zoárd, a Milánói Világkiállítás magyar pavilonjának séfje egyszerűen és gyorsan elkészíthető sajtos salátát ajánl.
2015. szeptember 30.

Hozzávalók

  • 1 dl balzsamaecet
  • méz
  • petrezselyem
  • lila hagyma
  • radicchio saláta
  • madársaláta

Elkészítés

A mézet,az ecetet és sót elkeverjük, hozzáadunk kevés petrezselymet és leturmixoljuk. Majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk az olívaolajat is.

A salátákat leveleire szedjük, összekeverjük a dresszinggel.
A kecskesajtot forró serpenyőben meggrillezzük..

A dresszinges salátát a grillezett kecskesajttal tálaljuk.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Pataky Péter

Pataky Péter receptje

Szerkesztőink kedvencei

Feketeerdei sonkába göngyölt datolya, kecskesajtos, sült céklás falatkák és petrezselymes fokhagymás garnéla

Feketeerdei sonkába göngyölt datolya, kecskesajtos, sült céklás falatkák és petrezselymes fokhagymás garnéla

Különleges, mégis nagyon könnyen elkészíthető vendégváró falatkák. Születésnapi partin vagy baráti borozgatáskor rukkoljunk velük elő.
Kecskesajtos és aszalt áfonyás spenótsaláta

Kecskesajtos és aszalt áfonyás spenótsaláta

Remek ízek és színek spenótból, áfonyából és kecskesajtból.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.