Gránátalmás csirkemell
Adásban volt: 2015. február 11.
A recepthez tartozó videó

Villámgyors, szuper egyszerűen elkészíthető, könnyű vacsora egy hétköznap estére. Rizspiláffal vagy zöldsalátával felejthetetlen élmény.
2015. február 11.
Hozzávalók
2-3 adag- 50 dkg csirkemell
- só
- bors
- fahéj
- római kömény
- őrölt koriander
- gránátalmaszirup
- olívaolaj
Elkészítés
Először elkészítjük a csirkemell páclevét: a 4-5 evőkanál olívaolajat összekeverjük római köménnyel, őrölt korianderrel, egy csipet fahéjjal, beleöntjük a gránátalmaszirupot és alaposan összekeverjük.
A csirkemelleket csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és a pácba forgatjuk. Forró serpenyőben, kevés olajon 5-7 perc alatt aranybarnára pirítjuk. Amennyiben sütőben készítjük, úgy azt 200 fokra melegítsük elő. 15 perc alatt készül el.
Megosztom barátaimmal