Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Görögdinnye fetasajttal

Adásban volt: 2015. július 3.
A recepthez tartozó videó
A mediterrán-görög konyha remeke ez az igazán gyorsan elkészíthető, friss saláta. Könnyű nyári ebédnek is fantasztikus.
2016. július 3.

Hozzávalók

  • 1 szelet görögdinnye
  • 30 dkg paradicsom
  • 20 dkg fetasajt
  • 1 db lila hagyma
  • 1 csokor menta

Elkészítés

A görögdinnyét és a paradicsomot felkockázzuk, összekeverjük a felszeletelt lila hagymával. Kevés só, és pár csepp olívaolaj.
A tépkedett mentaleveleket és a felkockázott fetasajtot jól összeforgatjuk az olajos dinnyével.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Fetával bolndított cukkinitócsni

Fetával bolndított cukkinitócsni

A reszelt krumpliból készült tócsnit mindenki ismeri, ez a cukkiniből készült változat, egy kis fetával bolondítva szintén sokak kedvence lesz. Frissen is és langyosan, de még hidegen is finom.
Zsályás sertésszűz fetával és sült paprikával

Zsályás sertésszűz fetával és sült paprikával

Előkészítéssel együtt bő 25 perc alatt elkészül? Igen! Ez a finom és látványos fogás szuper gyorsan elkészíthető, könnyű hozzá bevásárolni, és nem keletkezik utána egy csomó mosatlan. Kell még több érv?

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!