Gombával töltött cukkini

Hozzávalók
- 30 dkg csiperke
- 30 dkg barna csiperke gomba
- 30 dkg laskagomba
- 2 szál újhagyma
- 1 db vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 4 db cukkini
- olívaolaj
- 5 dkg panko morzsa
- 10 dkg vaj
- friss zöldfűszerek
- 4 db tojás
- 20 dkg mozzarella
- 5 dkg parmezán
Elkészítés
egy adag: 613 kcal
1. A vöröshagymát az olajon megdinszteljük, rádobjuk a felaprított gombát.miután a gomba már kissé megpirult, vajad adunk hozzá. sózzuk, borsozzuk.
2. Fokhagymát aprítunk, azt is a serpenyőbe tesszük.
3. A gombás alapot vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a zsemlemorzsát
4. Közben a cukkinikat négy darabba vágjuk, az egyes darabokból a közepét kivágjuk, hogy végül kis „hordóformákat” kapjunk. Sózzuk, borsozzuk és tegyük őket sorban egy tepsibe.
5. Ha a gombás tölteék már kihűlt, adjuk hozzá a tojásokat (kenhető, de darabos állagúnak kell lennie) Ezzel a masszával töltsük meg a cukkinikat.
6. A tetejére szórjunk parmezánt, erre pedig rakjunk egy-egy szelet mozzarellát. (A parmezán, ha aranysárgára sül, kesernyés íze lesz, ettől óva meg a mozzarella)
7. Süssük 180 fokon 30 percig
